Ρήψη γεωργικών φαρμάκων στις καλλιέργειες πέριξ της λίμνης Μητρικού (Ισμαρίδας) - Σ. Γρηγορόπουλος (1993)
Ρήψη γεωργικών φαρμάκων στις καλλιέργειες πέριξ της λίμνης Μητρικού (Ισμαρίδας). Συχνά τα νερά της λίμνης Χρησιμοποιούνται για το ξέπλυμα των βυτίων μετά τους ψεκασμούς