Κορμοράνοι με ανοιχτά τα φτερά τους για να στεγνώσουν στη λιμνοθάλασσα Γιάλοβα της Πύλου - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (1998)
Κορμοράνοι με ανοιχτά τα φτερά τους για να στεγνώσουν στη λιμνοθάλασσα Γιάλοβα της Πύλου