Πανοραμική άποψη του δάσους Στροφυλιάς - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (1995)
Πανοραμική άποψη του δάσους Στροφυλιάς. Διακρίνονται οι γεωργικές καλλιέργειες και οι τουριστικές εγκαταστάσεις μέσα στο δάσος