Εγκατάσταση και αρχικά αποτελέσματα προγράμματος παρακολούθησης της αποκατάστασης στον Πάρνωνα - Tsiaoussi, V.; Kakouros, P. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2024)
Η παρούσα έκθεση εκπονήθηκε στο πλαίσιο του έργου ΕΟΧ EL0047 «Αποκατάσταση δασών Όρους Πάρνωνα και κατευθύνσεις διατήρησης Όρους Ταϋγέτου στη Λακωνία» που υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με εταίρους τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών του ΥΠΕΚΑ, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Λακωνίας και το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων – Υγροτόπων. To έργο συγχρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.