Εκπαιδευτικό υλικό «Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης» (Δημοτικό, Γυμνάσιο) - Κατσακιώρη, Μ.; Μπόλη, Κ. (Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, 2022)
Το εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης» δημιουργήθηκε από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας/Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΜΓΦΙ-ΕΚΒΥ) στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης», το οποίο αποτελεί μέρος της Πράξης «Δημιουργία μέσων ερμηνείας περιβάλλοντος για το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης», η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αν. Μακεδονία και Θράκη 2014-2020», με βάση την υπ’ αριθμό 1101/22-05-2018 απόφαση ένταξης του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης