Σχέδιο δράσης για τους οικοτόπους γλυκών υδάτων 3140, 3150, 3170* στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Ε. Φυτώκα; Β. Τσιαούση (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2023)
Το παρόν εκπονήθηκε από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων - Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις προστασίας και ανάδειξης των οικοσυστημάτων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου σε περιοχές του Δικτύου NATURA 2000», η οποία χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».