Έκθεση για τη Σύμβαση της Βέρνης. (Για τη διατήρηση της άγριας ζωής και των φυσικών οικοτόπων της Ευρώπης) - Ε. Χατζηχαραλάμπους (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 1999)
Συνεργασία ΥΠΕΧΩΔΕ-ΕΚΒΥ 1999-2001