Επιστημονική τεκμηρίωση χωρικής συνδεσιμότητας των περιοχών NATURA με τα φυσικά και ημιφυσικά οικοσυστήματα της περιοχής ευθύνης της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου - Chatziiordanou, E.; Φυτώκα, Ελένη (2023)
Η παρούσα έκθεση εκπονήθηκε στο πλαίσιο της Σύμβασης για την υλοποίηση παροχής υπηρεσιών «Επιστημονική τεκμηρίωση συνδεσιμότητας περιοχών NATURA με τα φυσικά και ημιφυσικά οικοσυστήματα της περιοχής ευθύνης της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νοτίου Πελοποννήσου» (A/A 08.2021). Το έργο εντάσσεται στο Υποέργο 1 «Διαχειριστικές Δράσεις για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020 (ΥΜΕΠΕΡΑΑ), και συγκεκριμένα στην Πράξη: «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαίναλου και Μονεμβασιάς για Δράσεις Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, Ειδών και Οικοτόπων», με Κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5033190. Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) έχει τα πνευματικά δικαιώματα της έκθεσης.