Πυκνή παρόχθια βλάστηση με ιτιές κοντά στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα - Γ. Ρουσόπουλος (2000)
Πυκνή παρόχθια βλάστηση με ιτιές κοντά στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα. Από τα κλαδιά τους κρέμονται φωλιές σακκουλοπαπαδίτσας