Διατήρηση και ανάδειξη των φυσικών και πολιτισμικών πόρων του νομού Ροδόπης. Εκτενής περίληψη - Ε. Χατζηχαραλάμπους (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2007)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Συσχέτιση αξόνων, μέτρων και έργων