Assessment of the opportunity costs of reducing the use of water and agrochemicals in Strymonas Basin (Τεχνική έκθεση για τη δυνατότητα μείωσης του κόστους χρήσης νερού και αγροχημικών) - Α. Ψυχουδάκης; Α. Ράγκος; Α. Θεοδωρίδης; Η. Χαλκίδης; Papadimos, D. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2007)
LIFE Στρυμώνας