Παρακολούθηση των υδάτων των ελληνικών λιμνών. Αναρτημένη Ανακοίνωση, 17η Συνάντηση Εργασίας της Διεθνούς Κοινότητας για την Ταξινόμηση και Οικολογία του Φυτοπλαγκτού. Καστοριά, 14-21 Σεπτεμβρίου 2014. - Ε. Χαραλάμπους; Β. Ναυροζίδου; Apostolakis, A. (2021)
Έργο "Παρακολούθηση λιμνών"