Έκθεση πεπραγμένων 1999 για τη Σύμβαση της Βαρκελώνης (για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου) - Ε. Λαζαρίδου (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 1999)
Συνεργασία ΥΠΕΧΩΔΕ-ΕΚΒΥ 1999-2001