Τελική Έκθεση αναγνώρισης, αξιολόγησης και χαρτογράφησης των τύπων οικοτόπων 3140, 3150, 3170* σε 12 νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με έμφαση στις περιοχές του δικτύου Natura 2000 - Ε. Καραδήμου; Δ. Κεμιτζόγλου; Α. Αποστολάκης; Ε. Φυτώκα (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2023)
Το παρόν εκπονήθηκε από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων - Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις προστασίας και ανάδειξης των οικοσυστημάτων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου σε περιοχές του Δικτύου NATURA 2000», η οποία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».