Έκθεση στοιχείων για την κατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της Ελλάδας - Ε. Μιχαλάτου (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2001)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VII: ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ II ΚΑΙ IV ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 92/43/ΕΟΚ