Κατάσταση διατήρησης των ζώων στην Ελλάδα - Ε. Χατζηχαραλάμπους (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 1998)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ Έργα, δράσεις και ερευνητικά προγράμματα που σχετίζονται με την πανίδα της Ελλάδας και την Οδηγία 92/43/ΕΟΚ