Επιστημονική τεκμηρίωση της θέσης και των ορίων των υγροτόπων ως νησίδων βιοποικιλότητας και ως οικολογικών διαδρόμων - Δ. Μέρμυγκας; Kakouros, P.; Apostolakis, A.; Fitoka, E.; Chatziiordanou, E. (2023)
Η παρούσα έκθεση με τίτλο «Επιστημονική τεκμηρίωση της θέσης και των ορίων των υγροτόπων ως νησίδων βιοποικιλότητας και ως οικολογικών διαδρόμων» αποτελεί το παραδοτέο Π3 με ακριβή τίτλο «Έκθεση τεκμηρίωσης της θέσης και των ορίων των υγροτόπων εκτός περιοχών NATURA, ως νησίδων βιοποικιλότητας (stepping stones) (Άρθρο 10 της Oδηγίας 92/43/ΕΕ)», του έργου «Επιστημονική τεκμηρίωση συνδεσιμότητας περιοχών NATURA με τα φυσικά και ημιφυσικά οικοσυστήματα της περιοχής ευθύνης της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νοτίου Πελοποννήσου (A/A 08.2021)», το οποίο εντάσσεται στο Υποέργο 1 «Διαχειριστικές Δράσεις για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020 (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) της Πράξης: «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαίναλου και Μονεμβασιάς για Δράσεις Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, Ειδών και Οικοτόπων» (με Κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5033190). Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) έχει τα πνευματικά δικαιώματα της έκθεσης.