Πρόγραμμα: “Προετοιμασία Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης για τη διατήρηση της Βιοποικιλότητας στη Μεσόγειο - SAP BIO”. Σχέδιο Ελληνικής Αναφοράς - Εισηγητικό Κείμενο - Σ. Σπυροπούλου; Ε. Μιχαλάτου; Θ. Λαζαρίδου (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Project "Preparation of a Strategic Action Plan for the conservation of Biological Diversity in the Mediterranean Region - SAP BIO"