Έκθεση αξιολόγησης‐ Τεκμηρίωση αναγκών διαχείρισης και αποκατάστασης του υγροτόπου στο Βουρκάρι Μεγάρων - Γ. Πουλής; Tsiaoussi, V. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Σκοπός της παρούσας έκθεσης είναι η διατύπωση προτεραιοτήτων διαχείρισης και αποκατάστασης του υγροτόπου Βουρκαρίου. Η τεκμηρίωσή τους προέρχεται από τα αποτελέσματα αξιολόγησης της κατάστασης του υγροτόπου και παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων της θαλάσσιας περιοχής.