Δεύτερη εθνική έκθεση για την εφαρμογή της Οδηγίας 92/43 ΕΟΚ στην Ελλάδα (περίοδος αναφοράς: 2001-2006): Χάρτης εξάπλωσης και εύρους εξάπλωσης του είδους Podarcis-milensis - Αποστολάκης, Αντώνης; Χατζηιορδάνου, Λένα; Γ. Καπανίδης (ΥΠΕΧΩΔΕ, 2008)
ΕΤΕΡΠΣ 05-08