Επιδράσεις κλιματικής αλλαγής σε υγρότοπους της Ελλάδας - Χ. Δουλγέρης; Papadimos, D. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2018)
Η κλιματική αλλαγή αναμένεται να έχει επιδράσεις στους υγροτόπους της Ελλάδας. Στο πλαίσιο της παρούσας εργασίας έγινε εκτίμηση των επιδράσεων της κλιματικής αλλαγής στην επιφάνεια των λιμνών Χειμαδίτιδα και Κερκίνη στη Βόρεια Ελλάδα.