Συγκέντρωση δεδομένων και υφιστάμενων μελετών-Υποστήριξη ομάδων υποέργου - Α. Αργυρούδη (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2020)
Η παρούσα μελέτη συντάχθηκε στο πλαίσιο του Έργου "Βελτίωση της γνώσης σχετικά με τον καθορισμό της ελάχιστα απαιτούμενης στάθμης/παροχής υδάτινων σωμάτων".