Μελέτη των Characeae σε δύο ολιγότροφες λίμνες: αποτελέσματα του Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης λιμνών - Γιουρίεβα, Βικτώρια; Μαυρομάτη, Ευπραξία; Τσιαούση, Βασιλική (2025)
Αναρτημένη ανακοίνωση στο 12ο Συνέδριο Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας, Αθήνα, 1-4 Οκτωβρίου 2025