Προδιαγραφές ανάπτυξης Διαδικτυακού ΣΓΠ για τη Διεύθυνση Δασών - Λ. Χατζηιορδάνου (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Το παρόν κείμενο αποτελεί τον σχεδιασμό ενός Διαδικτυακού Συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών (ΣΓΠ) για την οργάνωση των γεωχωρικών και περιγραφικών δεδομένων που παράγει, συντηρεί και διαχειρίζεται η Διεύθυνση Δασών του Νομού Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (Π.Α.Μ.Θ.), και που σχετίζονται με τη διαχείριση των δασικών πόρων του νομού.