Κείμενα εκθεμάτων του Κέντρου Πληροφόρησης Υγροτόπων “Νικόλαος Κ. Γιουτίκας” - Γ. Πουλής; Κ. Μπόλη; Μ. Κατσακιώρη (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
«Δημιουργία και τοποθέτηση εκθεμάτων στο Κέντρο Πληροφόρησης Υγροτόπων “Νικόλαος Κ. Γιουτίκας”». Ανατέθηκε στο Ελληνική Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία–Αλιάκμονα. Το έργο αποτελεί μέρος του έργου «Παροχή υπηρεσιών για την ανάδειξη της περιοχής ευθύνης του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα», το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ- ΛΟΥΔΙΑ-ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ» με κωδικό 2010ΕΠ00880038 και χρηματοδοτείται από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013» και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης