Οικολογική Κατάσταση και οι τάσεις της λίμνης Τριχωνίδας: αποτελέσματα του εθνικού δικτύου παρακολούθησης υδάτων». Παρουσίαση στην Συνεδριακή Ημερίδα για την Τριχωνίδα «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ. ΤΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ», Αγρίνιο, 18 Μάϊου 2025 - Ε. Μαυρομάτη (2025)
Έργο "Παρακολούθηση λιμνών"