Σχεδιασμός και συγγραφή κειμένων της κινητής έκθεσης του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Κ. Μπόλη; Μ. Κατσακιώρη; Μ. Σεφερλής (Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας, 2017)
Η κινητή έκθεση για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στοχεύει στο «ευρύ κοινό», δηλαδή σε επισκέπτες με διαφορετικά γνωρίσματα και ανάγκες (π.χ. εκπαιδευτικοί και μαθητές, οικογένειες με παιδιά, πολίτες με ενδιαφέρον για το περιβάλλον).