Η συνδρομή των μη κρατικών περιβαλλοντικών οργανισμών στη διατήρηση των περιαστικών δασών. Η περίπτωση του Χορτιάτη - Κακούρος, Πέτρος (2025)
Παρουσίαση στην ημερίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος "Δάση και Αστικό περιβάλλον: μια αμφίδρομη σχέση. Η περίπτωση της Θεσσαλονίκης", ΔΕΘ, 21 Νοεμβρίου 2025