Κατευθύνσεις διατήρησης και αποκατάστασης των Ελληνικών δασών αρκεύθου (Juniperus excelsa Bieb.) στην περιοχή των Πρεσπών - Γ. Φωτιάδης; Π. Κακούρος; Μ. Βραχνάκης (Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών, 2020)
Η παρούσα έκθεση εκπονήθηκε στο πλαίσιο του έργου LIFE12 NAT/GR/000539 «Αποκατάσταση και Διατήρηση του οικοτόπου Προτεραιότητας *9562 Ελληνικά Δάση Αρκεύθου στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών στην Ελλάδα» που υλοποιείται από την Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών (δικαιούχος) και το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (εταίρος). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το χρηματοδοτικό μέσο LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.