Έκθεση παρακολούθησης των αποτελεσμάτων της αποκατάστασης της υψηλής άρκευθου (Juniperus excelsa Bieb.) στην περιοχή των Πρεσπών. - Kakouros, P. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2020)
Η παρούσα έκθεση εκπονήθηκε στο πλαίσιο του έργου LIFE12 NAT/GR/000539 «Αποκατάσταση και Διατήρηση του οικοτόπου Προτεραιότητας *9562 Ελληνικά Δάση Άρκευθου στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών στην Ελλάδα» που υλοποιείται από την Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών (δικαιούχος) και το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (εταίρος). Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΓΔ Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον δικαιούχο και τον εταίρο.