Κινηματογραφική παραγωγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας: ένα «κλικ» πέρα από την προστασία - Κακούρος, Πέτρος (2025)
Παρουσίαση στο διήμερο «Κινηματογράφος, Φύση και "Πράσινες" Παραγωγές: Ανακαλύπτοντας τα τοπία φύσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 7-9 Σεπτεμβρίου 2025. Κιλκίς και Σέρρες.