Λειτουργίες και αξίες του υγροτοπικού συμπλέγματος του Οικολογικού Πάρκου Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού και της ευρύτερης περιοχής του - Σ. Κατσαβούνη; Μ. Σεφερλής (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η εκτίμηση των υγροτοπικών λειτουργιών που επιτελούνται σήμερα στο υγροτοπικό σύμπλεγμα του Μουστού καθώς και των αξιών που απορρέουν για την τοπική κοινωνία. Κεφάλαιο 1: Περιοχή μελέτης. Στο Κεφάλαιο αυτό περιγράφεται εν συντομία η περιοχή μελέτης στην οποία θα γίνει η εκτίμηση των υγροτοπικών λειτουργιών και αξιών. Κεφάλαιο 2: Μέθοδος εργασίας. Στο κεφάλαιο αυτό περιγράφονται α) η διακριτοποίηση του υγροτοπικού συμπλέγματος του Μουστού σε επί μέρους υδρογεωμορφολογικές (ΥΓΜ) ενότητες ή μονάδες και β) η μέθοδος που ακολουθήθηκε για την εκτίμηση των υγροτοπικών λειτουργιών και αξιών. Κεφάλαιο 3: Αποτελέσματα αξιολόγησης υγροτοπικών λειτουργιών και αξιών. Περιγράφονται οι ΥΓΜ μονάδες, οι υγροτοπικές λειτουργίες και αξίες και εκτιμάται ο βαθμός επιτέλεσης της κάθε λειτουργίας και αξίας στην περιοχή ενδιαφέροντος.