Έκθεση οργάνωσης και εμπλουτισμού του εκθεσιακού περιεχομένου του Κέντρου Πληροφόρησης Δάσους Στροφυλιάς - Λιμνοθάλασσας Κοτύχι - Boli, K.; Katsakiori, M. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Η Έκθεσης Οργάνωσης και Εμπλουτισμού του Εκθεσιακού Περιεχομένου εξειδικεύει και οργανώνει το θεματικό περιεχόμενο της έκθεσης του Κέντρου Πληροφόρησης του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου - Στροφυλιάς, που εδρεύει στο Λάππα Αχαΐας.