Έλεγχος της απόκρισης των βιολογικών κοινοτήτων σε σχέση με τις θρεπτικές ουσίες σε φυσικές λίμνες της Ελλάδας (Αναρτημένη Παρουσίαση) (2025)
Ζέρβα Ι., Δ. Κεμιτζόγλου, Σ. Κατσαβούνη, Η. Νικολοπούλου, Β. Γιουρίεβα, Μ. Ζιώγα, Β. Ναυροζίδου, Μ. Σεφερλής, Μ. Σκόπα και Β. Τσιαούση. 2025. Έλεγχος της απόκρισης των βιολογικών κοινοτήτων σε σχέση με τις θρεπτικές ουσίες σε φυσικές λίμνες της Ελλάδας. Αναρτημένη Παρουσίαση στο 16o Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Υδροτεχνικής Ένωσης, Ξάνθη, 29-30 Μαίου 2025