Η προστασία των υγροτόπων στο νέο Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ της Ελλάδας: πρώτα στοιχεία και επόμενα βήματα (2025)
Χατζημέντωρ Α., Ε. Φυτώκα, Ν. Καραβάς, Π. Κακούρος, Μ. Κατσακιώρη, Β. Χρυσοπολίτου. 2024. Η προστασία των υγροτόπων στο νέο Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ της Ελλάδας: πρώτα στοιχεία και επόμενα βήματα. Παρουσίαση, 1ο Πανελλήνιο Αγροδασικό συνέδριο, Καρπενήσι, 17-19 Οκτωβρίου 2024