Έλεγχος της απόκρισης των βιολογικών κοινοτήτων σε σχέση με τις θρεπτικές ουσίες σε φυσικές λίμνες της Ελλάδας (2025)
Ζέρβα Ι., Δ. Κεμιτζόγλου, Σ. Κατσαβούνη, Η. Νικολοπούλου, Β. Γιουρίεβα, Μ. Ζιώγα, Β. Ναυροζίδου, Μ. Σεφερλής, Μ. Σκόπα και Β. Τσιαούση. 2025. Έλεγχος της απόκρισης των βιολογικών κοινοτήτων σε σχέση με τις θρεπτικές ουσίες σε φυσικές λίμνες της Ελλάδας. Σελ. 198-199 στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Υδροτεχνικής Ένωσης Ξάνθη, 29-30 Μαΐου 2025