Εκπαιδευτικό Υλικό «Προστατευόμενες περιοχές» (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) - Φλογαΐτη, Ε.; Κατσακιώρη, Μ. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2018)
Το Εκπαιδευτικό Υλικό «Προστατευόμενες περιοχές» εκδόθηκε στην ελληνική γλώσσα και αποτελείται από τα κάτωθι: • Ενημερωτικό Κείμενο • Φύλλα Εργασίας (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) • Οδηγός για τον Εκπαιδευτικό (Δημοτικό Γυμνάσιο, Λύκειο) • Υποστηρικτικό Υλικό