Εφαρμογή και Αξιολόγηση Μεθόδων Δορυφορικής Βαθυμετρίας (Satellite-derived Bathymetry) στη Λίμνη Τριχωνίδα με Δεδομένα Sentinel-2 - Perivolioti, T.-M.; Κ. Ζαχόπουλος; Apostolakis, A.; Α. Μουρατίδης (2025)
Σελ. 79-80 στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Υδροτεχνικής Ένωσης Ξάνθη, 29-30 Μαΐου 2025