Λεπτομερής αναγνώριση των οικολογικών απαιτήσεων σε νερό των τύπων οικοτόπων και των ειδών στόχων που εξαρτώνται από το νερό, στις περιοχές Δέλτα Αξιού, Δέλτα Αλιάκμονα και Λιμνοθάλασσα Κίτρους - Μ. Δημάκη; Δ. Ζέρβας; Μ. Κουτράκης; Γ. Πουλής; Α. Σαπουνίδης; Λ. Χατζηιορδάνου; Ε. Χατζηχαραλάμπους (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2022)
Το παρόν παραδοτέο εστιάζει στην αναγνώριση, περιγραφή και χωρική αποτύπωση των υδατικών απαιτήσεων των τύπων οικοτόπων και των ειδών-στόχων με την ανάπτυξη καμπυλών κριτηρίων καταλληλότητας ενδιαιτήματος, από συνδυασμό των δεδομένων πεδίου με τα υφιστάμενα δεδομένα και σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών για τις περιοχές Δέλτα Αξιού, Δέλτα Αλιάκμονα και Λιμνοθάλασσα Κίτρους