Η βιοποικιλότητα του Ταϋγετου - Tsiaoussi, V. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Το έντυπο «Η βιοποικιλότητα του Ταϋγέτου» παράχθηκε στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση δασών Όρους Πάρνωνα και κατευθύνσεις διατήρησης Όρους Ταϋγέτου στη Λακωνία», από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με εταίρους τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών του ΥΠΕΚΑ, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Λακωνίας και το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων - Υγροτόπων. To έργο συγχρηματοδοτείται κατά 50% από πόρους του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) περιόδου 2004-2009 και 2009-2014 & κατά 50% από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.