Διασυνοριακή συνεργασία για τη διατήρηση της Λίμνης Δοϊράνης. - S. Petkovski; V. Sidorovska; D. Smith; Ε. Μιχαλάτου (Υπουργείο Εξωτερικών, Πρόγραμμα Διμερούς Αναπτυξιακής Βοήθειας (DAC), 2004)
DAC Δοϊράνης