Έκθεση αποτύπωσης της υφιστάμενης διαχείρισης των υδατικών πόρων στη λεκάνη απορροής της λίμνης Παμβώτιδας - Δ. Παπαδήμος; Α. Αποστολάκης (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2025)
Το παρόν εκπονήθηκε από ΕΚΒΥ στο πλαίσιο του έργου «Τεκμηρίωση πρότασης καθορισμού της οικολογικής στάθμης της Λίμνης Παμβώτιδας», στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 1 της Πράξης «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων για δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων». Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – ΥΜΕΠΕΡΑΑ.