Έκθεση τεκμηρίωσης αναγκών διαχείρισης του υδατικού ισοζυγίου της λίμνης Παμβώτιδας με γνώμονα τη διατήρηση του οικοσυστήματος και ανάλυση αιτιολογημένων προτάσεων - Chadjicharalambous, E.; Ε. Καραδήμου; Chrysopolitou, V.; Papadimos, D. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2024)
Το παρόν εκπονήθηκε στο πλαίσιο της Φάσης Γ του έργου «Τεκμηρίωση πρότασης καθορισμού της οικολογικής στάθμης της Λίμνης Παμβώτιδας», στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 1 της Πράξης «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων για δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων». Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – ΥΜΕΠΕΡΑΑ.