Έκθεση τεκμηρίωσης πρότασης για τον καθορισμό της μέγιστης και ελάχιστης οικολογικής στάθμης στην Παμβώτιδα, με βάση τις υδατικές απαιτήσεις των ειδών και των ενδιαιτημάτων τους στο οικοσύστημα της λίμνης - Chadjicharalambous, E.; Ε. Καραδήμου; Chrysopolitou, V.; Papadimos, D. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2024)
Το παρόν εκπονήθηκε στο πλαίσιο της Φάσης Γ του έργου «Τεκμηρίωση πρότασης καθορισμού της οικολογικής στάθμης της Λίμνης Παμβώτιδας», στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 1 της Πράξης «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων για δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων». Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – ΥΜΕΠΕΡΑΑ.