Στρατηγική και άξονες δράσεις για τη διατήρηση των υγροτόπων της Αττικής και την προσαρμογή τους στην κλιματική αλλαγή - Φυτώκα, Ε.; Χατζηιορδάνου, Λ. (Περιφέρεια Αττικής, 2017)
Η Στρατηγική είναι το αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης της κλιματικής γνώσης στην πολιτική και στο σχεδιασμό. Διαμορφώθηκε βάσει επιστημονικών ευρημάτων για την αλλαγή του κλίματος και για την κατάσταση των υγροτόπων της Αττικής, μέσω συνεργασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής και του Ελληνικού Κέντρου Βιοτόπων Υγροτόπων του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, κατά τη διάρκεια του έργου ORIENTGATE.