Προώθηση ολοκληρωμένης διαχείρισης διασυνοριακών υδάτων σύμφωνα με την Οδηγία 2000/60/ΕΚ. Πρακτικά τεχνικής συνάντησης. Θέρμη, 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2008 - Δ. Κεμιτζόγλου (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2008)
INTERREG Νερά