Προστατευόμενες περιοχές και τουρισμός: κατευθύνσεις για τη διαχείριση επισκεπτών και την ερμηνεία περιβάλλοντος - Ο. Χατζοπούλου; Μ. Κατσακιώρη (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2023)
Το παρόν κείμενο εκπονήθηκε στο πλαίσιο του έργου LIFE Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Πληροφόρηση LIFE14/GIE/ GR/000304 «Οικοδόμηση συνεργασιών, ανάπτυξη δεξιοτήτων και ανταλλαγή γνώσεων για τα δάση του Δικτύου Natura 2000 στην Ελλάδα» (ForestLife) που υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (δικαιούχος) σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος του Υ.Π.ΕΝ. (εταίρος). To έργο υλοποιείται με τη συνεισφορά του χρηματοδοτικού μέσου LIFE της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.