Καταγραφή άνθισης φυτοπλαγκτού στη Λίμνη Μεγάλη Πρέσπα (Μάρτιος 2025) - Νικολοπούλου, Ηλιάνα; Περιβολιώτη, Τριανταφυλλιά-Μαρία; Τσιαούση, Βασιλική (2025)
Παρουσίαση στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιχθυολόγων: Υδάτινα Οικοσυστήματα – σύγχρονες προσεγγίσεις διαχείρισης, Ιωάννινα, 30 Οκτωβρίου–2 Νοεμβρίου 2025