Πρότυπες πινακίδες σήμανσης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου - Ζ. Φριζή; Α. Κασπίρη; Γ. Τσαντίλης; Μ. Κατσακιώρη; Boli, K.; Ν. Σουλάκης (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Η παρούσα μελέτη αφορά στη σχεδίαση πρότυπων πινακίδων συνοδευόμενων από συγκεκριμένες προδιαγραφές (υλικά, διαστάσεις, σχεδίαση περιεχομένου) για κάθε κατηγορία σήμανσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, καθώς επίσης και μια εκτίμηση κόστους ανά τύπο πινακίδας (κατασκευή και εγκατάσταση).