Έκθεση οργάνωσης και εμπλουτισμού του εκθεσιακού περιεχομένου του Κέντρου Πληροφόρησης Υγροτόπων “Νικόλαος Κ. Γιουτίκας” - Κ. Μπόλη; Μ. Κατσακιώρη (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Αντικείμενο της έκθεσης είναι ο σαφής προσδιορισμός των βασικών γνωρισμάτων (κοινό, γενικοί και ειδικοί σκοποί) του Κέντρου Πληροφόρησης που θα συνθέσουν τη νέα «ταυτότητα» της υποδομής, ο καθορισμός της κεντρικής ιδέας που θα διέπει την έκθεση, η εξειδίκευση των θεματικών αξόνων και του περιεχομένου κάθε επιμέρους θεματικής ενότητας του εκθεσιακού χώρου, καθώς και ο σαφής προσδιορισμός της λειτουργίας της υποδομής και των παρεχόμενων στο κοινό υπηρεσιών, βάσει των πολύπλευρων αναγκών στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί το Κέντρο Πληροφόρησης ώστε να σηματοδοτήσει μια σύγχρονη, δυναμική και βιώσιμη υποδομή ενημέρωσης.